Menu

Locquet Power & Light - Fotomateriaal/Referenties

Ons bedrijf

Superprestige Diegem 2014

Met 95 masten en 8 lichtballonnen zijn we er klaar voor !

Training : You Tube

Bron : http://www.kdiegemsport.be/

Locquet verlicht Zilvermeer Cross in Mol

Op zondag 14 december 2014 wordt in de Belgische plaats Mol bij 'het Provinciaal Recreatiedomein het Zilvermeer' de eerste editie verreden van de Zilvermeercross. Deze veldrit zal live op tv worden uitgezonden. De wedstrijd voor profs is in Mol een avondcross.

Ponton verlichting Antwerpen

Locquet verlicht het ponton te Antwerpen

Pontonbrug over de Schelde
Begin oktober wordt in Antwerpen een tijdelijke pontonbrug over de Schelde aangelegd door het Belgische en Nederlandse leger. De brug verwijst naar de pontonbrug over de Schelde in 1914. Een kleurrijke kinderstoet zal de brug vrijdagavond openen, de verlichting is van de hand van architectuurstudenten. Soundscapes roepen de sfeer van de donkere oorlogsdagen op, een poëtisch parcours met werk van de War Poets zorgt voor reflectie. Locquet Power & Light zorgt voor de verlichting met Airstar ballonnen.

Cyclocross Kalmthout

Locquet Noodstroom generatoren in Tisselt

In Tisselt, een deelgemeente van Willebroek, zijn bij werkzaamheden verschillende kabels van de brug over het kanaal Brussel-Rupel afgeknapt, met ernstige stabiliteitsproblemen tot gevolg. De brug hangt momenteel deels tot onder het wateroppervlak, wat scheepvaartverkeer voorlopig onmogelijk maakt. Ook het verkeer over de brug zal allicht langer dan voorzien omgeleid moeten worden.

Cyclocross Kalmthout

Locquet verlicht de cyclocross te Kalmthout

Locquet Power & Light verlicht volledig parcours van de bosduin. 84 mobiele lichtmasten, 8 stroomgeneratoren en 6 lichtballonnen zorgen voor een sfeervolle avondcross te Kalmthout.

Super prestige

Superprestige Diegem 2011

Locquet verlicht Superprestige cyclocross Diegem 2011! Eerste videobeelden ... klik hier

Lummen

Bouwproject Lummen

Locquet verlicht Project Lummen oktober 2011- fotomateriaal

Superprestige

Superprestige Diegem 2010

Locquet verlicht Superprestige cyclocross Diegem 2010! Eerste videobeelden

Graspop

Graspop

Kruishoutemse firma Locquet levert licht op Graspop

In het weekend van 27 tot 29 juni maakte de festivalweide in Dessel kennis met een revolutie in festivalverlichting.
De Kruishoutemse firma Locquet Lighting plaatste immers de Popa – lichtbox tijdens de overbekende Graspop metal meeting en had hiermee een primeur in petto voor de ruigere broer van Werchter en Pukkelpop. Meer dan 100 000 metalfans genoten van het optreden van 70 bands verspreid over vier podia. Kiss en Iron Maiden waren slechts twee van de vele hoogtepunten.

Op het reusachtige festivalterrein De Boeretang haalde de firma Locquet zijn grootste troef naar boven: de bijna 9 meter hoge lichtmast, waardoor men donkere muziek in Dessel in elk geval niet te letterlijk mocht nemen. Graspop kiest al jaren voor metalkwaliteit en drukt een heel eigen stempel op het Europese festivalgebeuren. “De overgang van pop naar metal was destijds even revolutionair als de overgang van een traditionele lichtmast naar de Popa lichtbox vandaag.

Geen wonder dat de organisator dan ook voor dit pronkstuk uit het innoverende gamma van Locquet Lighting opteerde”, vertelt de jonge zaakvoerder Vincent Locquet. Vorige jaren bestelde men al de Airstar lichtballonnen die op de Gentse feesten werden gelanceerd. Met de uitbreiding naar de lichtboxen, belooft Locquet Lighting dè logistieke partner van Graspop voor verlichting te worden.

Locquet Lighting is de jongste divisie van het gelijknamige familiebedrijf dat kan buigen op een jarenlange ervaring in verhuur van generatoren (technische advies, support, ...). De nieuwe tak heeft zich gespecialiseerd in werf – en offstage eventverlichting en is reeds een begrip in de bouwsector met tal van grote klanten in de privé en bij de overheid

Nu wil Lighting ook een volwaardige speler worden op de festivalmarkt en het ziet er naar uit dat dit met de Popa Lichtbox zal lukken. Voor nachtelijke openluchtevenementen is Popa de pasklare oplossing.

De Nacht van Vlaanderen, de gerespecteerde avondmarathon in Torhout, en de superprestigewedstrijd veldrijden in Diegem, waren recent nog getuige van het duurzame karakter van dit topproduct. De lichtbox start automatisch met timer of lichtsensor en werkt aldus energiebesparend. Met 22 masten op één transport biedt de box bovendien een perfect antwoord aan de hoge brandstofprijzen.

Het bedrijf uit de Karreweg heeft al vijf generaties lang ervaring met geruisloze en zuinige generatoren. Nu het aanbod mobiele lichtmasten met de Popa – box helemaal op punt staat, is Locquet klaar om de logistieke motor achter elk groot evenement te worden.

Super Prestige

Superprestige Diegem 2008

Op 30 december zorgde Locquet samen met zijn partner Airstar voor een primeur in België: de eerste 
Avondlijke veldrit op een volledig verlicht parcours. 
Met meer dan 40 Popa lichtmasten en een aantal mobiele lichtmasten op trailer werd het kilometer lange parcours van de superprestige veldrit in Diegem volledig verlicht. 
Het experiment werd alvast gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek dat genoot van de unieke avondlijke sfeer. 
Ook van de VT4 commentatoren en winnaar Sven Nijs mochten we een compliment ontvangen voor de goede verlichting. 
Voor Locquet was het eerste live TV optreden dan ook alvast een succes !

Geko zulte

Geko Zulte

Locquet verlicht nachtwerk na stormschade bij Geko Zulte. In Zulte rukte de zware stormwind het dak van het hoofdgebouw van Geko. Het dak smakte in de aanpalende showroom met designmeubelen. 
Door het instortingsgevaar en om de schade zoveel mogelijk te beperken, moest ?s nachts doorgewerkt worden. 
Dankzij de snelle interventie van Locquet, werden de werkzaamheden in geen tijd verlicht. 
We maakten gebruik van onze popa lichtboxen. Deze lichtmasten zijn uitgerust met hijsogen. Daardoor kon, met behulp van een heftruck, het dak volledig worden verlicht.? aldus Vincent Locquet. Fotomateriaal...

Golf nocturne

Golf Nocturne Kluizen

Locquet verlicht golf nocturne in Kluizen. Golf club De kluizen uit Aalst organiseerde een wel heel speciaal evenement: een golftornooi midden in de nacht. 

Locquet verzorgde de verlichting van het golfterrein. De keuze viel op de Airstar lichtballonnen en de Uplight Defenders. Het hele terrein werd moeiteloos verlicht! 

Het gebruik van de lichtballonnen zorgde voor een feeëriek decor. Dit maakte van de golfnocturne een onvergetelijke avond voor de talrijke deelnemers. Fotomateriaal...

Gentse Feesten

Gentse feesten

Locquet levert opvallende lichtballonnen op Gentse feesten (22/07/06) - AIRSTAR BALLONS - Fotomateriaal...

 

Ons bedrijf

Image 01

Locquet Power & Light
Karreweg 139 A
9770 Kruishoutem
T +32 (0)9 388 80 85
F +32 (0)9 388 66 24
Power@locquet.com

Robin-Subaru

Image  02 Ons gamma Robin-subaru Stroomgroepen

Airstar

Image 03 Airstar ballonnen voor diverse verlichting op evenementen en bouwwerven

Popa Lichtmasten

Image 04 Installeren van Popa Lichtmasten op groot evenement
Social Media

TOP